Tilaa vakuutusanalyysi

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin katsomme kuinka voimme olla avuksi

Novum Oy

Novum Oy

Novum Oy aloitti toimintansa jo vuonna 1991. Aluksi toimimme riskienhallinnan parissa, mutta nyt ydintoimintaamme ovat vakuutusmeklaripalvelut ja sijoitusratkaisut. Toimialueena on koko Suomi ja toimistomme sijaitsevat aluekeskuksissa Sodankylästä Helsinkiin.

Asiakkainamme on yksityishenkilöitä, yhteisöjä, yrityksiä, kaupunkeja, kuntia ja seurakuntia. Novum on erikoistunut julkisyhteisöjen riskien tunnistamiseen ja niiden hallitsemiseksi tarvittavien asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavien vakuutus- ja sijoitusratkaisujen konsultoivaan palveluun.

Vakuutusmeklaritoiminta on laissa säädeltyä ja toimintaa valvoo Finanssivalvonta. Asiakkaan ja vakuutusmeklarin välillä laaditaan aina vakuutusedustuslain vaatimusten mukainen toimeksiantosopimus. Jokaisella rekisteröidyllä vakuutusmeklariyhtiöllä ja vakuutusmeklarilla on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. Vakuutusmeklarilla on myös lain vaatima vastuuvakuutus.

Suositukset

Tarkastusasiantuntija, Siilinjärven kunta

Saatujen käyttökokemusten ja palautteen perusteella vakuutusmeklaripalvelu on nopeuttanut vakuutusturvan ylläpitoa, vahinkotapahtumien käsittelyä sekä vapauttanut Siilinjärven kunnan henkilöstöresursseja selvittelytyöstä. Meklarisopimukseen sisältyvänä palveluna henkilöstölle on järjestetty myös paikallisesti riskienhallinta- ja vakuutuskoulutusta.  Saadut hyödyt ovat perusteena meklarisopimuksen jatkamiselle. Yhteistyömme jatkuu edelleen.