Säästö- ja sijoituspalvelut

SIP Nordic
- Strukturoidut tuotteet
Nettisivut
Garantum
- Strukturoidut tuotteet
- Mahdollisuus varainhoitopalveluun Garantumin kautta
Kotisivut
SEB Life
- Sijoitusvakuutukset
- Rahastot tulossa
Kotisivut

Novum auttaa henkilöasiakkaita, yrityksiä ja yhteisöjä myös sijoitusten kilpailuttamisessa ja kuntien sijoitussuunnitelmien tekemisessä. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa sijoitussuunnitelman ja hoidamme suunnitelman käytäntöön. Nykyään mahdollisia sijoituskohteita on lähes rajaton määrä. Näistä sopivan sijoituskohteen valinta on hyvin vaativa ja aikaa vievä tehtävä. Novumin sijoitusasiantuntijat seuraavat jatkuvasti suurta määrää sijoituskohteita. Asiantuntemuksella ja kokemuksella voimme tarjota asiakkaan vaatimuksiin parhaiten sopivia ratkaisuja.

Palvelumme:

YRITYSLAINAT

RAHASTOSIJOITTAMINEN

SÄÄSTÖVAKUUTUS

SIJOITUSVAKUUTUS

ELÄKEVAKUUTUS

 

Yrityslaina

Yrityslainat-palvelu on turvallinen, joustava ja nopea kanava niin lainanottajille kuin sijoittajillekin. Palvelussa yhtiöt, uutta yhtiötä perustavat henkilöt tai yrityskauppaa toteuttavat yhtiöt voivat hakea lainaa. Sijoittajat voivat taas sijoittaa suoraan Yrityslainat-palvelun lainoihin.

Palvelu sopii

  • yrityksille, elinkeinonharjoittajille, yrityskauppaa toteuttaville tahoille sekä uutta yhtiötä perustaville, jotka etsivät joustavampia rahoitusratkaisuja sekä
  • yrityksille, yksityishenkilöille, säätiöille sekä yhdistyksille, jotka haluavat sijoittaa pääomaansa yhteiskuntavastuullisesti suoraan yrittäjyyden tukemiseen.

Palvelun tuottaa Vauraus Suomi.

Rahastosijoittaminen

Sijoittaminen rahastoihin vakuutuksen kautta tai sijoittaminen suoraan rahastoyhtiöön ovat suosittuja säästövaihtoehtoja suomalaisten sijoittajien keskuudessa. Rahastosijoittamisen kautta yksityinen sijoittaja saa suursijoittajan edut sekä riskinhajautuksen että kustannusten osalta. Sijoitusrahastot keräävät usean eri sijoittajan varat yhteen ja sijoittavat ne rahaston sääntöjen ja salkunhoitajien näkemysten mukaan useisiin eri arvopapereihin, korkopapereihin tai näihin molempiin.

Sijoitusvakuutus

Sijoitusvakuutus on sijoitusmuoto, jonka tuotto määräytyy samalla tavoin kuin rahastosijoituksen tuotto. Normaalista rahastosijoituksesta sijoitusvakuutus poikkeaa siten, että sijoitusvakuutukseen kuuluu aina myös henkivakuutus. Tämän vuoksi sijoittaja saa sijoitusvakuutuksesta tuottojen lisäksi henkivakuutuksen veroedut. Sijoitusvakuutus antaa sijoittajalle etuuksia varallisuus-, lahja-, perintö- ja myyntivoiton verotuksessa. Sijoitusvakuutuksen kautta riski pienenee, koska sijoituksen voi hajauttaa useaan rahastoon. Näin ollen yksittäisten osakkeiden heilahtelut eivät vie pohjaa koko salkulta. Kustannuksiltaan sijoitusvakuutus on edullinen, koska sijoitusvakuutukseen liitettyjä rahastoja voi vaihtaa ilma kustannuksia.

Sijoitusvakuutukseen pääset kiinni jo pienelläkin kertasijoituksella. Tarpeen mukaan voit myöhemmin kasvattaa sijoituksesi määrää. Tuoton voit sitoa rahastoihin tai voit tehdä sijoituksen perinteisenä tulossidonnaisena vakuutuksena. Suoria rahastosijoituksia välitämme tunnettuihin ja turvallisiin rahastoyhtiöihin.

Säästövakuutus

Säästövakuutus perustuu säännölliseen säästämiseen, esimerkiksi kuukausisijoittamiseen, toisin kuin sijoitusvakuutus, jossa tehdään kertasijoitus. Vakuutussäästämisen voi aloittaa maksamalla halutun kuukausierän. Säästöjen tuoton voi sitoa joko rahastoihin tai sijoituksen voi tehdä perinteisenä tulossidonnaisena vakuutuksena. Verotuksen kannalta säästövakuutus on oiva sijoituskohde, sillä se pitää sisällään samat veroedut kuin sijoitusvakuutus. Novumin kautta voit helposti aloittaa vakuutussäästämisen. Kattavista valikoimistamme löydät sekä johtavat kotimaiset että ulkomaiset rahastoyhtiöt.

Eläkevakuutus

Eläkevakuutus on verotuksellisesti edullinen ratkaisu, jonka avulla voit varmistaa sen, että eläketulosi ovat juuri niin isot kuin itse haluat niiden olevan. Jos haluat nauttia täydellisesti eläkepäivistäsi, niin paranna eläketurvaasi eläkevakuutuksella ja näin varmistat itse oman tulevaisuutesi. Novum edustaa kaikkia suomalaisia ja useita ulkomaisia vakuutusyhtiöitä, joten kauttamme ulottuvillasi on taatusti markkinoiden parhaat eläkevakuutusratkaisut. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Eläkevakuutus sisältää aina kuolintapausturvan, joka varmistaa sen, että kertyneiden säästöjen arvo maksetaan lähiomaisille vakuutetun kuoleman sattuessa. Henkivakuutuskorvaus on lähiomaisille verovapaata verohallinnon määrittämään rajaan asti.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin keskustellaan tarkemmin!