Vakuutusmeklaripalvelu

Lakisääteinen tapaturmavakuutus ja muut yrityksesi vakuutukset helposti kilpailutettuna

Vakuutusmeklari on vakuutusyhtiöistä riippumaton asiakkaan edustaja ja neuvonantaja, joka tuntee vakuutusmarkkinat ja ymmärtää asiakkaan tarpeet. Vakuutusmeklari etsii yhdellä toimeksiannolla parhaat ratkaisut ja hoitaa asiakkaan vakuutusasioita. Vakuutusmeklarin kautta asiakkaan ulottuvilla ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden tuotteet. Vakuutusmeklarin palveluilla saadaan aikaan merkittäviä hyötyjä mm. hankkimalla riskeihin ja tarpeisiin sopiva vakuutusturva parhaalla mahdollisella hinnalla ja kustannustehokkaalla palvelulla. Kunnissa ja yrityksissä erityisesti lakisääteinen tapaturmavakuutus on suuri kuluerä, jonka kilpailuttaminen meklarin avulla kannattaa. Vakuutuskuluissa saavutetaan yleensä säästöjä vakuutusturvasta tinkimättä.

Samalla resursseja vapautuu asiakkaan omaan ydintoimintaan, kun vakuutusasiat ovat ammattilaisen hoidossa.  Osaava vakuutusmeklari varmistaa asiakkaalle myös tehokkaan vahinkokäsittelyn ja oikean korvauksen.

Kolme hyvää syytä hoitaa vakuutuksesi meklarin kautta

Vakutuusmeklari hoitaa paprityön kaikissa vakuutuslajeissa (lakisääteinen tapaturmavakuutus, oikeusvakuutus jne.), kuten vahinkoilmoitukset puolestasi

VAIVATTOMUUS

Yhdellä toimeksiannolla välitämme tarjoukset haluamistasi kotimaisista ja ulkomaisista vakuutusyhtiöistä ja teemme tarjousten pohjalta puolueettoman hinta- ja ehtovertailun puolestanne. Tarjousten perusteella saatamme valitsemasi vakuutusratkaisun voimaan ja huolehdimme vakuutusten hoidosta ja ylläpidosta. Novumissa sinua palvelee sama tuttu yhteyshenkilö kaikissa vakuutusasioissa.

ASIANTUNTEMUS

Novum tarjoaa asiakkailleen pitkän kokemuksen omaavien vakuutusalan ammattilaisten osaamisen, mikä takaa asiakkaille parhaat vakuutus-, sijoitus- ja riskienhallintaratkaisut. Tarjoamme asiantuntemusta ja kokemusta usein monimutkaisten vakuutusasioiden hoitoon. Kielteisen korvauspäätöksen saatuasi tarkistamme sen ehtojenmukaisuuden. Neuvottelemme tarvittaessa vakuutusyhtiön kanssa korvauksista ja autamme muutoksenhaussa.

KUMPPANUUS

Vakuutusmeklari työskentelee aina asiakkaalleen, ei vakuutusyhtiölle.  Novumin asiakkaiden ei tarvitse huolehtia vakuutusasioistaan yksin, sillä me toimimme asiakkaidemme etujen valvojana.